joi, 9 aprilie 2009

Piturca a fost demis oficial de la echipa nationala


Selectionerul Victor Piturca a fost demis joi de la echipa nationala a Romaniei, dupa ce membrii Comitetului Executiv au votat impotriva acestuia, iar in aceste zile Ionut Lupescu va negocia pentru rezilierea contractului pe cale amiabila.


Sedinta Comitetului Executiv, care a inceput la ora 11:00, s-a incheiat la ora 14:00, si primul ca a iesit a fost ca de obicei presedintele LPF, Dumitru Dragomir. Acesta a confirmat informatia, anuntand ca Piturca nu mai este antrenorul nationalei.

Conform primelor informatii, tehnicianul va primi daune de aproximativ 250.000 de euro din partea FRF ca urmare a faptului ca mai are contract pana anul viitor. "Incercam o incheiere pe cale amiabila cu Piturca, Lupescu a primit imputerniciere in acest sens. Tot el se va ocupa de noul antrenor, iar pana pe 10 mai sa avem propunerea concreta pentru functia de selectioner", a afirmat Mircea Sandu in cadrul unei conferinte de presa organizata joi, fiind completat de directorul general Ionut Lupescu: "Sper ca vom rezilia amiabil contractul, ii vom propune 250.000 de euro in acest sens".

Decizia demiterii lui Victor Piturca a fost luata de presedintele FRF, Mircea Sandu, inca de dupa meciul cu Austria, de la Klagenfurt, pierdut cu 1-2.

Sursa: www.asport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu