miercuri, 22 aprilie 2009

Gheorghe Hagi selectioner!


Mircea Sandu si Ionut Lupescu au decis in urma intalnirii de marti ca fostul international Gheorghe Hagi sa fie primul ofertat pentru postul de selectioner, acesta dandu-si deja acordul verbal in acest sens.

Asa cum ASport.ro v-a informat in exclusivitate inca de acum doua zile, conducatorii FRF s-au decis sa-l aduca pe Hagi la echipa nationala dupa refuzul lui Mircea Lucescu.

Desi pe lista se mai aflau Dan Petrescu, Razvan Lucescu si Ioan Andone, in cele din urma "Regele" a avut castiga de cauza si urmeaza sa inceapa negocierile de saptamana viitoare, imediat dupa Comitetul Executiv.

Lupescu si Sandu vor anunta in sedinta CEx de saptamana viitoare propunerea, iar membrii nu vor face altceva decat sa voteze pro, fiind cunoscut faptul ca "Nasul" are o influenta mare asupra tuturor.

Hagi va avea un contract valabil pe doi ani si jumatate cu un salariu de 300.000 de euro pe an si are ca obiectiv calificarea la Campionatul European din 2012, pe langa reconstructia nationalei.

"Pana acum am fost ocupat cu academia mea, dar as vrea sa revin. Pana acum nu m-a contactat nimeni de la Federatie, dar daca exista oferta care sa ma provoace, as accepta. Sa fii chemat la echipa nationala este o onoare pentru orice antrenor", afirma Hagi de curand, oferindu-le federalilor primul semn ca este dispus sa preia din nou prima reprezentativa dupa episodul neplacut din 2001.

Sursa: www.asport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu