duminică, 12 aprilie 2009

9 persoane sanctionate dupa FC Timisoara-Universitatea Craiova


Şase persoane au fost amendate de jandarmii timişoreni, din cauză că au consumat alcool în apropierea stadionului unde s-a disputat, sâmbătă, meciul dintre FC Timişoara-FC Universitatea Craiova, pentru alte trei persoane urmând să fie întocmite dosare penale întrucât au aprins fumigene.

9 persoane sanctionate dupa FC Timisoara-Universitatea Craiova

Potrivit unui comunicat de presă transmis, duminică, de Gruparea de Jandarmi Mobilă Timişoara , şase persoane care au consumat alcool în apropierea Stadionului "Dan Păltinişanu" au fost amendate.

"Pentru că au refuzat să se legitimeze forţelor de ordine şi pentru că au consumat alcool în imediata apropiere a stadionului (…), jandarmii au amendat şase persoane, cu amenzi în valoare totală de 800 de lei", se arată în comunicat.

Conform sursei citate, altor trei persoane - un suporter al echipei FC Timişoara şi doi ai Universităţii Craiova - le-au fost întocmite actele premergătoare unor dosare penale pentru că au aprins fumigene sau au încercat să introducă materiale incendiare pe stadion.

"La terminarea meciului şi cu ajutorul imaginilor video ale camerelor de luat vederi amplasate pe stadion, jandarmii au întocmit actele premergătoare pentru un suporter aflat în galeria echipei gazde, care pe timpul desfăşurării meciului a folosit şi a aprins o făclie. (…) La intrarea galeriei FC Craiova pe stadion, asupra a doi suporteri au fost descoperite mai multe materiale incendiare şi fumigene, motiv pentru care jandarmii le-au întocmit actele premergătoare unor dosare penale", se arată în comunicat.

Echipa FC Timişoara s-a impus, sâmbătă, pe teren propriu, în faţa formaţiei Universitatea Craiova, cu scorul de 1-0 (0-0), într-o partidă contând pentru etapa a XXIV-a a Ligii I.

Sursa: www.asport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu