luni, 20 aprilie 2009

Gerets refuza nationala Belgiei, Boloni pe lista


Tehnicianul lui Marseille, Eric Gerets, a refuzat oferta Federatiei Belgiene pentru a prelua functia de selectioner, ramasa vacanta dupa demiterea lui Rene Vandereycken, iar in acest moment pe lista se mai afla olandezul Dick Advocaat si romanul Ladislau Boloni.

Gerets a fost contactat la finele saptamanii trecute de oficialii belgieni, insa a refuzat elegant, mentionand ca intentioneaza sa ramana la Marseille si din sezonul viitor.

Olandezul Dick Advocaat, in prezent la Zenit St Petersburg, este principala tinta a belgienilor, insa acesta nu pare dispus sa renunta la actualul sau job, platit regeste, pentru a deveni selectionerul Belgiei.

Conform presei belgiene, Ladislau Boloni, antrenorul lui Standard Liege, are sanse mari sa fie contactat pentru negocieri in urmatoarea perioada mai ales ca stie campionatul intern, insa acesta are dezavantajul ca nu vorbeste deloc limba olandeza, una dintre cele trei oficiale ale Belgiei.

Nici Boloni nu ar spune nu acestei variante, desi este dorit in continuare la Standard Liege, dar isi doreste un proiect pe cel putin doi ani, pentru a-si putea face o echipa competitiva.

Sursa: www.asport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu