luni, 20 aprilie 2009

Razvan Cocis, anuntat de Lokomotiv Moscova sa isi caute alta echipa!


Internationalul roman Razvan Cocis a fost anuntat zilele acestea de conducerea rusilor de la Lokomotiv Moscova ca trebuie sa isi gaseasca o alta echipa pentru sezonul viitor.

Achizitionat in luna februarie a anului 2007 de la Seriff Tiraspol in schimbul a doua milioane de dolari, Cocis a impresionat in primele luni la Lokomotiv, insa in ultimul an nu a mai iesit cu nimic in evidenta, desi este unul dintre cei mai bine platiti jucatori din echipa, cu un salariu stagional de aproximativ 700.000 de dolari.

Astfel, desi in iarna trecuta i s-a pus in vedere sa isi caute o alta echipa, Cocis a refuzat din start, sustinand ca vrea sa continue pana la finalul contractului, care se va incheia in luna decembrie a acestui an.

Desi se afla printre titularii nationalei lui Piturca, Cocis a evoluat in 2009 doar in cateva amicale, majoritatea pentru rezerve, iar in actuala stagiune a campionatului rus, care se desfasoara in sistemul primavara-toamna, nu a fost folosit in niciun meci, la ultimele doua nefiind nici macar in lotul de 18.

Mijlocasul de 26 de ani a avut o discutie cu conducerea clubului, insa oficialii rusi l-au anuntat ca nu sunt dispusi sa ii mai ofere un nou contract si ca isi poate gasi linistit o noua echipa din luna iunie, atunci cand va intra in ultimele sase luni de angajament cu formatia moscovita.

Sursa: www.asport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu