miercuri, 29 aprilie 2009

Noua stea a Argesului, aproape de Dinamo


Dinamo incearca inca de pe acum sa-si consolideze lotul in vederea participarii in Liga Campionilor si este foarte aproape de a-l achizitiona pe proaspatul international Cristian Tanase de la FC Arges pentru postul de mijlocas stanga, acolo unde Mircea Rednic are probleme.

In varsta de 22 de ani, Tanase a debutat in Liga I la numai 16 ani si jumatate, iar in aceasta primavara a bifat si primele selectii la echipa nationala, reusind sa impresioneze pe toata lumea cu evolutiile sale din meciurile cu Serbia si Austria.

Cotat la aproximativ 4 milioane de euro de Cornel Penescu, Tanase ar putea pleca de la FC Arges pe o suma mai mica de bani in acest moment tinand cont de situatia patronului pitestean, aflat in arest. Conform declaratiilor date de apropiatii sai, Penescu nu ar mai putea sa sustina financiar echipa daca va mai ramana maxim inca doua luni la inchisoare.

Astfel, oficialii argeseni se vad nevoiti sa vanda pentru a supravietui, iar cea mai buna solutie ar fi plecarea lui Tanase, cel mai curtat jucator din lotul lui Ionut Badea. Formatia din Stefan cel Mare pare dispusa sa achite pentru mijlocas aproximativ 1,5 milioane de euro plus o cota dintr-un viitor transfer.

"Daca Argesul retrogradeaza, imi doresc sa joc la Dinamo! E adevarat ca este vorba si de Liga Campionilor, lucru pe care orice jucator si-l doreste. Am nevoie si de meciuri tari care sa ma tina in forma pentru echipa nationala", a afirmat si Cristi Tanase.

Sursa: www.asport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu