sâmbătă, 18 aprilie 2009

CFR, acuzata ca s-a implicat in arbitraje necurate! Farul ameninta cu retragerea daca nu se iau masuri


FARUL 0-1 CFR CLUJ

Scandalurile din arbitraj nasc si mai multe certuri in Liga I. In saptamana Mare, in care Penescu si Gheorghe Constantin au fost retinuti pentru 29 de zile, iar mai multi oameni din arbitraj sunt anchetati pentru luare de mita, la meciul Farul - CFR, 0-1, a inceput o noua cearta.

Seful Bosanceanu acuza CFR-ul ca s-a implicat pentru un arbitraj favorabil in acest meci si cere ca FRF sa ia masuri, altfel Farul se retrage din Liga I.

"Se pare ca scandalurile din fotbal si inregistrarile aparute in presa nu s-au terminat. L-am intrebat pe observator daca va avea curajul sa scrie ce a vazut. L-am intrebat daca a vazut o singura decizie luata imporiva CFR-ului. Anul trecut, cand am declarat ca delegarile se fac la nivel inalt, ca arbitrii sunt sponsorizati, ei au inteles sa ma amendeze cu 120 de milioane de lei si doua luni suspendare."

"O maniera de arbitraj de neimaginat, in care incriminati sunt arbitrul de centru si tusierul 1. Nu pot sa cred ca atunci cand toate greselile sunt impotriva ta, arbitrii sunt de buna credinta. Suntem unii dobitoci care bagam bani multi si altii smecheri care se imbogatesc. Ce cutremur ar trebui sa se intample in fotbalul romanesc ca lucrurile sa fie corecte? Pe langa autoritati, FRF ar trebui sa se sesizeze si sa ia masuri. Daca se va continua la fel, pana la finalul campionatului, ma voi retrage", a afirmat Bosanceanu.

Sursa: www.sport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu