miercuri, 29 aprilie 2009

Hiddink s-a declarat multumit dupa Barcelona-Chelsea 0-0


Guus Hiddink, antrenorul echipei de fotbal Chelsea Londra, s-a declarat mulţumit de rezultatul de 0-0 obţinut în deplasare cu FC Barcelona, în manşa întâi a semifinalei Ligii Campionilor, relatează AFP.

'Sunt mulţumit de rezultat. Cred că e prima dată când Barcelona nu înscrie pe teren propriu. (...) Nu e un avantaj foarte mare, nu e nimic decis, dar e un rezultat bun, în faţa unei echipe foarte puternice', a afirmat Hiddink.

Antrenorul a avut cuvinte de apreciere pentru fundaşul Jose Bosingwa. Acesta, de obicei fundaş dreapta, a evoluat marţi pe partea stângă, reuşind să-i facă faţă lui Lionel Messi. 'Bosingwa şi-a făcut foarte bine treaba în apărare. A fost şi foarte bine ajutat de Malouda şi John Terry (...)', a spus tehnicianul olandez.

Întrebat dacă intenţionează să abordeze la fel de defensiv meciul retur, Hiddink a răspuns că 'mai întâi ne vom odihni'. El a subliniat că Barcelona ştie să facă presing şi să controleze meciul. 'Ne-am apărat bine contra uneia dintre cele mai bune echipe din lume, însă putem juca mai bine. Această echipă a lui Chelsea e foarte curajoasă, e foarte puternică din punct de vedere mental', a adăugat el.

Sursa: www.asport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu