sâmbătă, 11 aprilie 2009

Beckham a facut 46 de milioane de dolari in 2008!


După clasamentul celor mai bogate cluburi din lume, Revista "Forbes" a realizat şi un top al celor mai bine plătiţi fotbalişti în 2008.

Beckham a facut 46 de milioane de dolari in 2008!

Lider rămâne englezul David Beckham, în ciuda transferului la Los Angeles Galaxy şi a faptului că mijlocaşul nu mai este la prima tinereţe sportivă. Astfel, Beckham a câştigat 46 de milioane de dolari în 2008, cu trei milioane de dolari mai puţin decât a câştigat în 2007.

În clasamentul pe anul trecut, Beckham este urmat de brazilianul Ronaldinho, de la AC Milan, cu 33 de milioane de dolari, şi de francezul Thierry Henry, de la FC Barcelona, cu 28 de milioane de dolari.

Deşi a câştigat numeroase titluri cu Manchester United şi a fost desemnat fotbalistul anului 2008, Cristiano Ronaldo ocupă doar locul cinci în clasamentul celor mai bine plătiţi jucători, fiind depăşit şi de brazilianul Kaka.

Fotbaliştii care completează Top 20 sunt, în ordine, Lionel Messi, Franck Lampard, Wayne Rooney, John Terry, Steven Gerrard, Michael Ballack, Ronaldo, Fabio Cannavaro, Francesco Totti, Zlatan Ibrahimovic, Andrei Şevcenko, Rio Ferdinand, Didier Drogba, Raul şi Alex Del Piero.

Del Piero, fotbalistul care încheie clasamentul, a câştigat 11 milioane de dolari în 2008.

Sursa: www.asport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu