luni, 27 aprilie 2009

Brazilianul Ronaldo in plina revenire de forma la Corinthians


Atacantul brazilian Ronaldo a marcat două goluri pentru Corinthians în partida câştigată cu scorul de 3-1 pe terenul rivalei Santos, duminică, în cadrul primei manşe a finalei campionatului statului Sao Paulo.

Fostul jucător al echipelor FC Barcelona, Real Madrid, Inter Milano şi AC Milan a făcut spectacol pe stadionul "Vila Belmiro", cel de-al doilea său gol fiind considerat "demn de Cupa Mondială" de către "regele" Pele, fostul jucător al lui Santos, care a asistat la meci.

"Sunt foarte fericit că am marcat de două ori pe terenul pe care Pele a înscris atâtea goluri. Mă bucur că am fost rege pentru o zi, chiar pe stadionul regelui", a declarat la finalul jocului "Il Fenomeno", dublu campion mondial cu naţionala Braziliei şi cel mai bun marcator din istoria Cupei Mondiale.

În vârstă de 32 ani, Ronaldo a revenit în activitate în luna ianuarie, după o pauză forţată de un an, provocată de o gravă accidentare la genunchi, pe care a suferit-o în cursul unui meci din campionatul italian. El a reuşit să marcheze opt goluri în 10 partide disputate pentru Corinthians de la revenirea sa pe gazon.

Sursa: www.asport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu