vineri, 10 aprilie 2009

Jurgen Klinsmann va pleca de la Bayern cel tarziu in vara


Antrenorul echipei Bayern Munchen, Jurgen Klinsmann, va părăsi clubul bavarez cel mai târziu la finalul acestui sezon, conform cotidianului german Bild.

Jurgen Klinsmann va pleca de la Bayern cel tarziu in vara

Publicaţia respectivă afirmă că Jurgen Klinsmann se va afla, cu siguranţă, pe banca tehnică a formaţiei sale în meciul de sâmbătă, cu Eintracht Frankfurt, din 1.Bundesliga, însă cel mai târziu la vară va părăsi gruparea din capitala Bavariei.

În cazul unei înfrângeri sâmbătă, Bild crede că despărţirea dintre cele două părţi se va produce imediat. Cotidianul nu precizează sursele sale, dar menţionează că şefii clubului gândesc la fel în privinţa respectivă, după înfrângerile suferite cu 1-5 la Wolfsburg în campionat şi cu 0-4 la Barcelona în Liga Campionilor.

Conducătorii clubului bavarez au constatat că jucătorii nu mai evoluează pentru antrenorul lor, căruia nu îi apreciază metodele de antrenament, mai notează Bild.

"Cred că jucătorii mei încă receptează foarte bine ceea ce le spun", a declarat Klinsmann.

Eliminată din Cupa Germaniei şi fără şanse practice de calificare în semifinalele Ligii Campionilor, Bayern Munchen se află pe locul al patrulea în 1.Bundesliga, la trei puncte în spatele liderului VfL Wolfsburg, cu opt etape înainte de final.

Sursa: www.asport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu