luni, 20 aprilie 2009

Zinedine Zidane revine din vara la Real Madrid!


Deşi mai sunt câteva luni până la viitoarele alegeri pentru funcţia de preşedinte al clubului spaniol de fotbal Real Madrid, Florentino Perez, marele favorit la victorie, şi-a stabilit deja echipa de colaboratori, funcţia de director sportiv urmând să-i revină fostului căpitan al reprezentativei Franţei, Zinedine Zidane.


Sigur de victorie, Perez l-a însărcinat pe Zidane să înceapă discuţiile cu mai mulţi jucători pe care îi are în vizor pentru întărirea lotului lui Real Madrid, între care francezii Benzema şi Ribery, spaniolul Cesc Fabregas şi brazilianul Kaka, scrie cotidianul "Sport".

Pentru moment, se pare că nimeni nu a discutat cu portughezul Cristiano Rolando, jucătorul ce a reprezentat o adevărată obsesie pentru fostul preşedinte al lui Real, Ramon Calderon, şi despre care se spune că ar fi semnat deja un precontract cu campioana Spaniei în vederea sezonului viitor.

Ziarul catalan precizează, totodată, că Zidane caută în această perioadă şi un nou antrenor pentru Real, principalul vizat fiind francezul Arsene Wenger, managerul lui Arsenal Londra, însă aducerea acestuia în capitala Spaniei pare destul de complicată.

Sursa: www.asport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu