vineri, 17 aprilie 2009

Rezultatele complete al sferturilor de finala ale Cupei UEFA. Sahtior-Dinamo Kiev in semifinale!


Echipa antrenata de Mircea Lucescu, Sahtior Donetk, si la care evolueaza internationalul Razvan Rat, s-a calificat joi in semifinalele Cupei UEFA dupa ce a trecut de francezii de la Marseille cu scorul general de 4-1, in timp ce o alta formatie ucraineana, Dinamo Kiev, cu Ghioane si Cernat, a acces in penultima faza a competitiei, eliminandu-i pe cei de la Paris Saint Germain.

Sahtior Donetk si Dinamo Kiev se vor intalni intr-un dubla soc in semifinalele Cupei UEFA, conform tragerii la sorti, in timp ce in al doilea meci se vor intalni Hamburg SV si Werder Bremen. Prima mansa este programata pentru 30 aprilie, in timp ce returul pentru 7 mai.

Iata rezultatele inregistrate in sferturile de finala:

Dinamo Kiev - Paris Saint Germain 3-0
Au marcat: Bangoura (4), Landreau (16-autogol), Vukojevic (61)

Tiberiu Ghioane a fost introdus pe teren in minutul 83, in timp ce al doilea roman din lotul lui Dinamo Kiev, Florin Cernat, a ramas pe banca de rezerve.

In tur, scorul a fost 0-0. Ucrainienii s-au calificat cu scorul general de 3-0.

Olympique Marseille - Sahtior Donetk 1-2

Au marcat: Ben Arfa 43 / Fernandinho 34, Luiz Adriano 90

La echipa antrenata de Mircea Lucescu, Razvan Rat a fost integralist si a evoluat pe postul de mijloca stanga, achitandu-se bine de sarcini.

Dupa ce in tur obtinuse o victorie cu scorul de 2-0, Sahtior a reusit sa ajunga in premiera in semifinalele Cupei UEFA cu scorul general de 4-1.

Manchester City - Hamburger SV 2-1

Au marcat: Elano 17-penalty, Caicedo 50 / Guerrero 12

Din minutul 76, englezii au evoluat cu un om mai putin dupa ce R. Dunne a fost eliminat pentru cumul de cartonase. La Hamburger, mijlocasul de origine romana Albert Streit nu a fost inclus in lot.

In tur, scorul a fost de 3-1 pentru nemti, care s-au calificat astfel in semifinale cu scorul general de 4-3.

Udinese - Werder Bremen 3-3
Au marcat: Inler 15, Quagliarella 30, 38 / Diego 28, 60, Pizarro 73

In minutul 72, Diego de la oaspeti a ratat un penalty.

In tur scorul a fost de 3-1 pentru Werder Bremen, care a reusit astfel sa ajunga in urmatoarea faza a competitiei cu scorul general de 6-4.

Sursa: www.asport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu