vineri, 24 aprilie 2009

SOC! Chivu i-a bagat mana in gat unui adversar! Presa Italia il face praf: "Chivu parea un corp strain"


Chivu a fost un pachet de nervi in Inter 1-0 Sampdoria! In minutul 81 al meciului cu Sampdoria, capitanul nationalei i-a pus mana in gat unui adversar si a luat un "galben"

Inter avea o misiune imposibila in fata Sampdoriei. Trebuia sa revina de la 0-3. Ibracadabra a marcat unicul gol al meciului in minutul 27, iar totul s-a terminat pentru trupa lui Mourinho.

Inter, la care Chivu a evoluat din minutul 46, a ramas cu un jucator mai putin exact in ultimul minut de joc, 90+4, cand a fost eliminat Materazzi pentru cumul de cartonase.

In finala ce se va disputa la 13 mai, la Roma, Sampdoria Genova va intalni formatia Lazio Roma, la care evolueaza Stefan Radu. Sampdoria nu mai disputase finala Cupei Italiei din 1994.

"Parea a fi un corp strain intr-o formatiei Inter care incerca sa lupte si sa joace", noteaza site-ul Il susidiario. Sursa citata a apreciat prestatia jucatorului roman cu 5, cea mai mica nota primita de un fotbalist al echipei din Milano pentru acest disputa.

Tuttomercatoweb considera ca internationalul roman a avut totusi o evolutie mai buna decat cea a fundasului Cordoba, jucator caruia i-a luat locul in echipa milaneza in minutul 46 al partidei. "Chivu a jucat doar in repriza in care Inter era nevoita sa creasca ritmul si sa atace in masa. Fata de Cordoba, fundasul roman a reusit sa-l marcheze mai bine pe Pazzini si a acoperit mai bine zona sa de actiune. Totusi nu Chivu era jucatorul necesar sa schimbe soarta acestei dispute", specifica site-ul italian.

Publicatia italiana i-a acordat fotbalistului roman nota 5,5 pentru jocul practicat la partida de joi, aceeasi pe care a primit-o si Patrick Vieira.

Cotidianul Il Tempo considera ca introducerea in repriza secunda a jucatorilor Cristian Chivu, Cambiasso si Crespo nu a adus un mare plus pentru echipa milaneza.

Sursa: www.sport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu