miercuri, 22 aprilie 2009

Pandurii, neprogramata in campionat pana nu plateste datoria catre Dinamo


Directorul sportiv al FC Dinamo, Contantin Dănilescu, a declarat, miercuri, că formaţia Pandurii Târgu Jiu riscă neprogramarea la partida cu Rapid, din cadrul etapei a XXVII-a a Ligii I, din cauza datoriei pe care o are în contul transferului fotbalistului Ilie Iordache.

"Am înştiinţat Federaţia Romană de Fotbal şi Liga Profesionistă de Fotbal că au trecut 30 de zile de la decizia definitivă. Conform regulamentelor în vigoare, clubul Pandurii Târgu Jiu riscă neprogramarea în etapa viitoare, la meciul din deplasare, cu Rapid!", a spus d irectorul sportiv al FC Dinamo, Constantin Dănilescu, pentru site-ul oficial al grupării "alb-roşii".

Ilie Iordache este subiectul unui litigiu între Pandurii Târgu Jiu şi Dinamo, gruparea gorjeană având de plătit bucureştenilor 500.000 de euro plus TVA pentru transferul jucătorului. Pandurii Târgu Jiu a achitat prima rată din datoria către FC Dinamo.

Partida Rapid Bucureşti - Pandurii Târgu Jiu, din cadrul etapei a XXVII-a a Ligii I, este programată vineri, de la ora 20.45.

Sursa: www.asport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu