sâmbătă, 4 aprilie 2009

Gigi, bagat la parnaie pentru 50.000 de euro: Vezi cum a fost santajat Becali!


In timp ce Gigi Becali asteapta in celula sa vada ce vor decide magistratii la recurs, detalii socante ies la iveala in cazul arestarii sefului Stelei!

: "Fa-i pe oameni sa-si scoata de la medicii legisti, sa-l luam! Si cu certificatul ala sa se duca sa ia cascavalul. 50.000!"
Sandu Geamanu: "Da, asa facem!"
Petre Geamanu: "E urat, trebuia sa-i tina pe oameni la medico-legal, frumos. (...) Ai inteles? Ca ii leaga dupa aia...".
Sandu Geamanu: "Cu ce-i leaga? Pai, daca-i leaga pe baieti, alde Becali se duc pentru sechestrare la puscarie!"
Petre Geamanu: "Asa e, da! El ii leaga pe aia si aia pe el, intelegi?!"
Sandu Geamanu: "Da, ma, da!"

Cancan publica azi stenograma convorbii telefonice din care apare ca Gigi Becali a fost santajat cu 50.000 de euro de mafioti ca sa nu fie acuzat si bagat la inchisoare!

Seful Stelei Gigi Becali a fost santajat dintr-o inchisoare din Belgia de temutul interlop Petre Geamanu care cerea 50.000 de euro ca sa nu-l acuze de sechestrare!

Convorvirea telefonica dintre cei doi interlopi care il santajau pe Gigi Becali:

Petre Geamanu

"Reiese clar ca se dorea obtinerea unei sume de bani prin efectuarea unor manevre. De exemplu, obtinerea unui certificat medico-legal prin care sa poata dovedi o pretinsa sechestrare de persoane care sa ii aduca pe Becali si pe ceilalti in stare de arest preventiva. Convorbirile domnului Becali nu numai ca nu il incrimineaza, ci il exclude de la orice implicare", a declarat avocatul lui Becali in Cancan.

Sursa: www.sport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu