joi, 9 aprilie 2009

FC Barcelona si Chelsea cu un pas in semifinalele Ligii Campionilor


FC Barcelona şi Chelsea sunt ca şi calificate în semifinalele Ligii Campionilor, după ce au obţinut victorii convingătoare în prima manşă din faza sferturilor, cu 4-0 in fata lui Bayern Munchen, respectiv 3-1 pe terenul lui Liverpool.

FC Barcelona si Chelsea cu un pas in semifinalele Ligii Campionilor

Cu un Lionel Messi în formă maximă, Barcelona a făcut instrucţie cu Bayern Munchen şi s-a impus cu un scor categoric, 4-0, la capătul unui meci dominat copios de elevii lui Pep Guardiola.

Catalanii au marcat cele patru goluri în primele 43 de minute şi au ratat alte cel puţin patru ocazii mari în disputa cu un adversar care trece prin cea mai slabă perioadă din acest sezon.

Umilită pe Nou Camp, Bayern păstrează şanse minime de a mai merge în semifinale, însă şi mai îngrijorător este faptul că echipa lui Jurgen Klinsmann a încasat nouă goluri în ultimele două meciuri oficiale.

Ca şi calificată în semifinale, Barcelona ar putea da piept cu Chelsea, formaţie care s-a impus, cu 3-1, pe terenul unei rivale clasice, FC Liverpool. Fernando Torres a deschis scorul pentru gazde încă din minutul 6, dar Chelsea a întors rezultatul graţie dublei de senzaţie a fundaşului Branislav Ivanovic şi a unui gol marcat de golgeterul Didier Drogba.

Meciurile retur se vor disputa săptămâna viitoare, pe 14 aprilie.

Sursa: www.asport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu