joi, 9 aprilie 2009

Claudiu Niculescu a fost suspendat doua etape


Atacantul echipei Dinamo Claudiu Niculescu a fost suspendat, joi, pentru două etape şi amendat cu 3.000 de lei, de către Comisia de Disciplină a FRF, ca urmare a cartonaşului roşu primit în partida cu Universitatea Craiova, scor 0-2, contând pentru etapa a XXIII-a a Ligii I, informează frf.ro.

În minutul 69, Claudiu Niculescu a fost eliminat direct de către arbitrul Cristian Balaj, deoarece după ce l-a faultat pe fundaşul Craiovei, Ovidiu Dănănae, l-a călcat, intenţionat, pe gleznă.

De asemenea, Comisia de Disciplină a decis suspendarea fundaşului echipei CS Otopeni, Ionuţ Rada, pentru o etapă şi amendarea cu 700 de lei, ca urmare a eliminării din partida cu Unirea Urziceni, contând pentru etapa a XXII-a a Ligii I, scor 0-1. Rada a efectuat etapa de suspendare la meciul cu FC Braşov.

Aceeaşi sancţiune, de o etapă şi 700 de lei amendă, au primit-o şi jucătorii echipei Gloria Buzău, Ioan Mera şi Florin Sandu, eliminaţi la meciul cu Unirea Urziceni, contând pentru etapa a XXIII-a a Ligii I, scor 1-5.

Partida CS Vulcan - Calor Timişoara, contând pentru Seria a V-a a Ligii a III-a, a fost omologat cu 3-0 în favoarea echipei oaspete, deoarece formaţia gazdă nu a asigurat asistenţa medicală la terenul de joc.
Sursa: www.asport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu