vineri, 10 aprilie 2009

Arsene Wenger, pe lista lui Bayern Munchen


Francezul Arsene Wenger, antrenorul echipei engleze de fotbal Arsenal Londra este dorit la conducerea tehnică a formaţiei Bayern Munchen, începând din sezonul viitor, scrie presa britanică, citată de Agerpres.

Arsene Wenger, pe lista lui Bayern Munchen

Potrivit cotidianului "Daily Mail", conducătorii grupării bavareze se pregătesc să-i facă o ofertă în valoare de 5 milioane lire sterline tehnicianului francez, foarte apreciat pentru faptul că a reuşit să alcătuiască un lot valoros la Arsenal, compus în mare parte din tineri jucători.

Wenger, care s-a mai aflat şi în vizorul cluburilor spaniole Real Madrid şi FC Barcelona, este legat prin contract până în anul 2011 de Arsenal şi a anunţat, recent, că este dispus să-şi prelungească contractul cu "lăncierii", pe care îi pregăteşte de aproape 13 ani.

Bayern Munchen traversează un sezon dificil sub comanda lui Juergen Klinsmann, fostul selecţioner al Germaniei, fiind învinsă categoric miercuri, pe Nou Camp, de FC Barcelona, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor (0-4), la câteva zile după un alt eşec usturător: 1-5 în campionat cu VfL Wolfsburg.

Sursa: www.asport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu