duminică, 3 mai 2009

Radoi, bagat in spital dupa ultimul meci cu Al Hilal!


Favoritul fanilor nationalei pentru postul de noul capitan pe care il anunta Razvan Lucescu, Mirel Radoi a incurcat-o la ultimul meci al lui Al-Hilal!

Al Hilal a pierdut meciul cu Al- Shabab scor 0-3 in semifinalele "Kings Cup", meci in care Radoi a fost acidendat in minutul 85 dupa ce a primit un cot in figura scrie ProSport.

Radoi a suferit o fractura de piramida nazala si a fost dus direct la spital! Radoi are nevoie de operatie ca sa-si refaca nasul dupa ce a mai primit o lovitura dura si la Euro vara trecuta. Radoi conduce detasat in sondajul www.sport.ro pentru noul capitan al nationalei!

Conducerea echipei saudite la care evolueaza Mirel Radoi, Al-Hilal, l-a demis, sambata, pe antrenorul belgian Georges Leekens, la doar o luna de la instalarea acestuia, fapt ce a alimentat rumoarea creata de posibilitatea preluarii clubului de catre tehnicianul lui Olympique Marseille, Eric Gerets.

Al-Hilal a luat decizia concedierii lui Leekens din cauza infrangerii pe care a suferit-o vineri, in semifinalele Cupei Regelui, in fata echipei Al-Shabab, scor 0-3. De pregatirea formatiei pana la finalul sezonului se va ocupa Abdullatif Al Hussaini, conform unui comunicat al clubului.

Formatia din Ryad a inregistrat o serie de rezultate negative in campionat, pe care l-a pierdut in ultima etapa, in Cupa Arabiei Saudite, dar a ramas in cursa pentru castigarea Ligii Campionilor Asiei.

Leekens a fost instalat in functie la 31 martie, cand a semnat un contract valabil doua luni, cu optiune de prelungire, dupa ce negocierile cu Jean Tigana au esuat. Francezul urma sa il inlocuiasca in functie pe Cosmin Olaroiu, demis la 1 martie. Pe parcursul lunii martie, de pregatirea echipei lui Radoi s-a ocupat secundul lui Olaroiu, Catalin Necula.

Presa sportiva din Ryad insista pe venirea lui Eric Gerets la Al-Hilal si mentioneaza ca exista un precontract semnat intre cele doua parti. Al-Hilal i-ar fi oferit antrenorului belgian, care a anuntat ca va parasi pe Olympique Marseille la finalul sezonului, 250.000 de euro pentru fiecare luna din cei doi ani de contract, care va intra in vigoare din iulie.

Sursa: www.sport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu