joi, 28 mai 2009

Un suporter al Barcelonei a decedat in urma unui stop cardiac


Un suporter al echipei spaniole de fotbal FC Barcelona a încetat din viaţă în noaptea de miercuri spre joi, în urma unei crize cardiace pe care a suferit-o în timp ce urmărea la televizor finala Ligii Campionilor, câştigată de catalani cu scorul de 2-0 în faţa formaţiei engleze Manchester United, a anunţat poliţia locală, citată de AFP.

Suporterul urmărea partida de la Roma împreună cu un grup de fani ai Barcelonei, în localitatea catalană Martorell (în apropiere de Barcelona), în momentul în care a suferit atacul cardiac.

Manifestările de bucurie care au urmat victoriei de la Roma s-au soldat cu 153 de răniţi în întreaga Catalunie, poliţia reţinând 134 de persoane.

Potrivit agenţiei EFE, citată de AgerPres, 83 de reprezentanţi ai forţelor de ordine au avut nevoie de îngrijiri medicale, doi agenţi de poliţie fiind internaţi cu răni grave la cap şi mâini.

Aproximativ 100.000 de suporteri au invadat în cursul serii de miercuri spre joi centrul Barcelonei, fanii sărbătorind de asemenea pe străzile oraşelor Lleida, Tarragona, Girona, Granollers sau Igualada, unde poliţia a fost nevoită să reţină mai multe persoane.

La jumătatea lunii mai, după succesul din Cupa Spaniei, un suporter din Girona al echipei FC Barcelona a decedat, după ce a căzut în râul Onyar, în timp ce sărbătorea victoria înregistrată în faţa formaţiei Athletic Bilbao (4-1).
Sursa: www.asport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu