luni, 11 mai 2009

Manchester City pregateste o noua bomba pe piata transferurilor: RAUL


Clubul englez de fotbal Manchester City doreşte să-l achiziţioneze pe atacantul spaniol Raul Gonzalez, căpitanul echipei Real Madrid, căruia îi ofertă un contract pe patru ani, cu un salariu net de 10 milioane euro pe sezon, anunţă cotidianul "Marca" în ediţia sa de vineri.

Şeicul Mansour Bin Zayed Al Nahyan, proprietarul miliardar al lui Manchester City, este dispus să achite această sumă, la care se adaugă şi preţul de transfer al jucătorului emblematic de la Real Madrid, în vârstă de 31 ani, adaugă ziarul de sport din Madrid.

Alegerea lui Raul s-a făcut la recomandarea atacantului brazilian Robinho, transferat în vara anului trecut de la Real Madrid la Manchester City, în schimbul a peste 40 milioane euro, susţine Marca.

Raul este legat prin contract de Real Madrid până în 2011, iar salariul său actual este de 6 milioane euro anual. Atacantul spaniol a devenit, în acest an, cel mai bun marcator din istoria clubului madrilen, pentru care a înscris în total 316 goluri, din 1994 şi până în prezent.

Sursa: www.asport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu