miercuri, 13 mai 2009

Steaua, 1 mil euro datorii catre jucatori, nu a primit banii pe Radoi: "Fara ei, nu putem plati salariile!"


Steaua n-a primit nici pana astazi banii pe Radoi, desi termenul limita era la 1 mai. Argaseala anunta ca nu exista bani de salarii in Ghencea, pana cand nu vine suma de transfer pe fostul capitan al Stelei.

Steaua nu-si face probleme ca jucatorii o sa ceara sa fie liberi. Regulamentul e de partea clubului, spune Argaseala.

Arabii par a fi intr-o criza financiara mai mare ca Steaua, care nu-si permite momentan sa plateasca la zi salariile.

Valeriu Argaseala a declarat: "Avem restante la jucatori, dar nu in asa fel incat ei sa-si pot depune actele la Liga."

"Acesti bani pentru Radoi nu au venit. Am ajuns si la autoritatile Saudite. prin baza acestor sume, suntem in aceasta postura sa nu putem sa platim.

"Nu stiu daca ei sunt in criza financiara. La data de 1 mai ei trebuiau sa plateasca si nu au facut-o"

Si Dica ii face probleme Stelei. Catania nu a dat toti banii pe fostul stelist, desi Steaua i-a somat de 3 ori pana acum pe italieni.

"Noi inca mai avem de luat doua rate pentru Dica de la Catania. Ce sa facem, sa aducem bani de acasa pentru ca partenerii nostri nu-si respecta termenele din contract?"


"Nu e vorba de rea vointa, de neglijarea activitatilor oamenilor respectivi. E o situatie de forta majora. Probabil ca nu se intampla asta daca nu era criza economica", a spus Valeriu Argaseala la gspTV.

Valeriu Argaseala a completat la Stirile Sport.ro: "Avem intarziere la salarii! Nu va pot spune ce datorii avem. Avem datorii fata de jucatori, fata de stat! 1 milion de euro catre jucatori!"

Sursa: www.sport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu