duminică, 17 mai 2009

Boloni joaca titlul in Belgia la baraj cu Anderlecht!


Echipa antrenata de Ladislau Boloni, Standard Liege, a invins, sambata, in deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), formatia La Gantoise, intr-un meci din etapa a 34, ultima a campionatului belgian, astfel ca titlul se va decide in urma unui baraj cu Anderlecht Bruxelles.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Axel Witsel, in minutul 45, din penalti.

Contracandidata la titlu a echipei lui Boloni, Anderlecht Bruxelles, s-a impus si ea, in deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), in fata formatiei Racing Genk.

La finalul sezonului, Standard Liege si Anderlecht Bruxelles se afla la egalitate de puncte, 77, astfel ca titlul de campioana va fi decis dupa disputarea unui baraj, in sistem tur-retur, pentru ca regulamentul prevede ca in cazul in care doua echipe se afla la egalitate de puncte, departajarea se face dupa numarul de victorii, insa de aceasta data si in acest caz egalitatea persista, intrucat atat Standard, cat si Anderlecht au acelasi numar de victorii, 24.

Prima mansa a barajului dintre Anderlecht si Standard va avea loc la Bruxelles, in data de 21 mai, iar mansa secunda la Liege, la 24 mai.

Sursa: www.sport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu