marți, 19 mai 2009

STARislau Boloni! Standard vrea prelungirea, Boloni nu vrea sa auda! Vezi de ce:


Boloni a declarat ca va avea o discutie referitoare la prelungirea intelegerii cu Standard, care expira la finalul acestui sezon, doar dupa terminarea celor doua meciuri contra formatiei Anderlecht, decisive pentru titlul, informeaza FootGoal.net.

"Tinand cont de meciurile de baraj pentru titlul, am decis de comun acord cu conducerea sa amanam intalnirea legata de contract. Acest lucru nu ma derajeaza absolut deloc. Singurul lucru ce pot sa va spun legat de acest subiect este acela ca reprezentatii clubului si eu suntem pe aceasi lungime de unda", a precizat Boloni, in presa belgiana.

La finalul sezonului in Belgia, Standard Liege si Anderlecht Bruxelles se afla la egalitate de puncte, 77, astfel ca titlul de campioana va fi decis dupa disputarea unui baraj, in sistem tur-retur.

Prima mansa a barajului dintre Anderlecht si Standard va avea loc la Bruxelles, in data de 21 mai, iar mansa secunda la Liege, la 24 mai.

Referitor la cele doua partide hotaratoare pentru titlul de campioana in prima liga belgiana, Boloni considera ca ele vor fi decise de modul in care cele doua echipe se vor recupera fizic dupa un sezon extrem de disputat.

"Nu cred ca Anderlecht si Standard se mai pot surprinde, pentru ca ne cunoastem asa de bine... Pregatirea pentru aceste jocuri se va baza pe recuperarea si consolidarea mentala. Nu cred ca avem un avantaj psihologic inaintea acestor jocuri, in ciuda deznodamantului dramatic in meciul nostru cu La Gantoise", a completat tehnicianul roman.

Echipa antrenata de Ladislau Boloni a invins, sambata, in deplasare, cu scorul de 1-0, pe La Gantoise, in ultima etapa a campionatului belgian, dar in ultimele minute ale meciului formatia gazda a ratat un penalti. Contracandidata la titlu a echipei lui Boloni, Anderlecht Bruxelles, s-a impus lejer, in deplasare, scor 2-0, in fata formatiei Racing Genk.
Sursa: www.sport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu