miercuri, 20 mai 2009

Augustus Constantin nu va arbitra FC Arges - CFR, desi numele sau a fost tras la sorti! VEZI DE CE:


Centralul Augustus Constantin trebuia sa conduca partida FC Arges - CFR Cluj, conform tragerii la sorti a delegarilor de miercuri, insa CCA a decis inlocuirea lui din cauza faptului ca tatal sau, Gheorghe Constantin, este retinut la Pitesti in cazul de coruptie din arbitraj.

"Chiar daca a cazut la acest meci, Augustus Constantin ar fi bine sa nu conduca partida FC Arges - CFR Cluj. Trebuie sa-l ferim pe copil avand in vedere ca tatal lui este acolo", a explicat, miercuri, vicepresedintele CCA, Dan Petrescu.

CCA a dispus extragerea unui alt nume, partida de la Pitesti urmand sa fie condusa in cele din urma de centralul Istvan Kovacs.

Dupa ce tatal sau, Gheorghe Constantin, a fost arestat, Augustus Constantin a cerut CCA sa nu mai fie delegat o perioada. El revenit pe teren in 6 mai, la Universitatea Craiova - Gaz Metan Medias, din etapa a XXXIX a Ligii I.

Fostul presedinte al CCA, Gheorghe Constantin, a fost arestat in 13 aprilie, fiind acuzat de luare de mita in cazul de couptie din fotbalul intern, in care mai sunt implicati mai multi arbitri si patronul FC Arges, Cornel Penescu.

Sursa: www.sport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu