luni, 18 mai 2009

Situatie jenanta in fotbalul romanesc! CS Otopeni a plecat spre Vaslui in ziua meciului


Desi in ultimii ani, presedintele LPF Dumitru Dragomir lauda nivelul de profesionalism si valoare din fotbalul romanesc, duminica s-a dovedit inca o data ca lucrurile stau exact invers. Astfel, echipa CS Otopeni a plecat de dimineata spre Vaslui, acolo unde are meci la ora 19:00 si va ajunge cel mai probabil cu o ora si jumatate inainte de joc, creandu-se o noua situatia penibila in fotbalul mioritic.

Astfel, autocarul trupei lui Liviu Ciobotariu a parasit orasul duminica dimineata la ora 11:00, cu numai opt ore inainte de startul jocului, programat sa inceapa la ora 19:00, desi pana la Vaslui sunt aproape 350 de kilometri. Situatia este cu atat mai jenanta cu cat CS Otopeni este o echipa din primul esalon, care a primit numai din drepturile de televizare aproape 1,5 milioane de euro.

Astfel, fotbalistii otopeneni in frunte cu fostul stelist Ionut Rada au primit la ei pachete cu alimente pentru a avea pe drum si cel mai probabil vor mai opri la un restaurant inaintea meciului.

Decizia a fost luata de conducere pentru a mai reduce din cheltuieli, tinand cont de faptul ca echipa este retrogradata deja si din punct de vedere matematic in esalonul secund. "Asta e, nu avem ce sa facem. Poate ne oprim pe drum să mancam ceva. Daca vedem ca intarziem, ii sunam pe cei de la Federatie si le spunem ca intarziem si ca ii rugam sa ne astepte", a comentat mijlocasul Valentin Negru.

FC Vaslui-CS Otopeni se joaca duminica de la ora 19:00.

Vom reveni cu detalii.

Sursa: www.asport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu