vineri, 22 mai 2009

Boloni, la un pas de titlu in Belgia: "Nu este inca decisiv": Anderlecht 1-1 Standard!


In primul baraj disputat vreodata de un antrenor roman pentru castigarea campionatului, Ladislau Boloni a remizat in meciul cu Anderlecht, 1-1.

Standard Liege a facut un pas mare spre titlu in Belgia. A remizat pe terenul lui Anderlecht, 1-1, si o asteapta acasa cu titlul pe masa, la meciul retur.

Anderlecht a deschis scorul prin Legear, in minutul 52, dar Mbokan a egalat pentru Boloni, in minutul '60, cu o superba lovitura de cap. Mikulic de la Standard a fost eliminat in minutul 87. Returul dintre cele doua echipa va avea loc duminica, 24 mai.

"A fost un meci bun, in care formatia mea a inceput cu multa determinare, si echipa a reusit sa puna bine in aplicare strategia de joc. In prima repriza am avut oportunitati si puteam face diferenta, dar din pacate nu am reusit.

Asa se intampla cand valoarea combatantelor este sensibil egala. In final era normal ca jucatorii in vestiar sa fie multumiti de acest rezultat de egalitate, dar le-am reamintit ca suntem departe de a putea sarbatori. In acest moment, disputa nu este decisa", a declarat Boloni, in conferinta de presa de la finalul meciului.

Antrenorul lui Anderlecht, Ariel Jacobs, a declarat ca rezultatul de egalitate obtinut pe teren propriu, cu Standard, scor 1-1, in mansa intai a barajului pentru titlu in campionatul belgian, o face pe formatia din Liege favorita pentru jocul retur de duminica.

"In prima repiza a meciului nu am pus asa de mult piciorul pe minge de teama de a nu primi cartonse galbene. Cinci jucatori erau la un pas de suspendare in cazul primirii unui avertisment si asta a jucat un rol important la nivelul angajamentului in duelurile pentru minge.

Faptul ca am marcat a avut un efect pozitiv aspura echipei. Jucatorii si-au recapatat increderea si cred ca am fi putut chiar face diferente. Totusi, Standard a izbutit egalarea extrem de rapid prin Mbokani. Este normal, dupa acest rezultat, ca Standard sa fie favorita, insa noi vom avea mult mai multe spatii la meciul retur", a punctat tehnicianul echipei din Bruxelles, citat de presa belgiana.

Capitanul echipei Anderlecht, Olivier Deschacht, a recunoscut ca aceasta remiza este una corecta si ca formatia sa nu ar fi meritat sa obtina mai mult din acest joc: "Acest scor este unul corect. Standard a avut mult mai multe ocazii ca noi, dar per ansamblu noi am fost mult mai prezenti in joc.

Trebuie insa sa recunoastem ca Standard a fost extrem de puternica in acest joc. Acum trebuie sa ne pregatim pentru meciul de duminica. Sansele sunt acum 51 la suta pentru Standard si 49 pentru noi. Stim ca avem intotdeauna meciuri grele la Liege, dar noi totusi mai speram".

Sursa: www.sport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu