miercuri, 13 mai 2009

Plecari in masa de la Real Madrid


Aflaţi la finalul unui sezon modest, în care au pierdut clar lupta cu marea rivală, FC Barcelona, conducătorii clubului Real Madrid îşi fac deja calcule pentru viitorul sezon.

Cum echipa va fi preluată din vară de un nou preşedinte, cel mai probabil Florentino Perez, care va aduce mai mulţi jucători noi, cei de la Real Madrid se pregătesc să se despartă de mai mulţi fotbalişti din actualul lot.


Printre jucătorii care foarte probabil nu-şi vor mai găsi locul în lotul lui Real în viitorul sezon se află Ruud Van Nistelrooy, ajuns la 33 de ani şi cu o accidentare la genunchi, Robben, care ar putea fi folosit ca monedă de schimb pentru achiziţionarea unui fotbalist mai renumit precum David Silva, Ribery sau Cristiano Ronaldo, Van Der Vaart, care nu a impresionat mai deloc, De la Red, care are grave probleme de sănătate, sau Michel Salgado, care s-ar putea retrage în Emiratele Arabe Unite.

De altfel, ultimele informaţii arată că Real Madrid s-ar putea despărţi de Van Nistelrooy, Robben, Van Der Vaart, De la Red, Michel Salgado, Drenthe, Saviola, Guti, Fabio Cannavaro, Heinze, Faubert şi Dudek. Aceştia ar putea fi însoţiţi de Huntelaar, Javi Garcia şi Fernando Gago, jucători al căror viitor este incert.

Printre primele achiziţii ale lui Real Madrid se regăsesc Ezequiel Garay, Esteban Granero şi Alvaro Negredo, jucători care au fost împrumutaţi la diferite formaţii în ultimul sezon.
Sursa: www.asport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu