marți, 5 mai 2009

17 persoane retinute dupa atacarea autocarului stelist


Un număr de 17 persoane, suspectate că au fost implicate în incidentul din localitatea Afumaţi, când autocarul echipei Steaua a fost atacat cu pietre, au fost reţinute, marţi, şi audiate de poliţiştii din Urziceni.

Tinerii se aflau într-un microbuz care a fost dat în consemn de către poliţiştii din Ilfov, fiind reţinuţi la intrarea în municipiul Urziceni, la intersecţia DN 2 cu Calea Bucureşti.

Subinspector Daniela Salaoru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Ialomiţa, a declarat că tinerii reţinuţi au vârste cuprinse între 18 şi 23 de ani.

''Pentru noi nu are nicio relevanţă dacă sunt suporteri dinamovişti sau stelişti. Nu are importanţă în dosar. Împreună cu colegii din Ilfov vom face cercetări pentru a stabili care au fost împrejurările în care s-a produs incidentul'', a spus Salaoru.

Potrivit acesteia, în zonă vor fi suplimentate forţele de ordine deşi nu se aşteaptă să se producă alte incidente.

Maior Alexandru Constantinescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, a declarat că persoanele care sunt audiate în prezent de Poliţia Urziceni se aflau într-un microbuz cu suporteri, din care se presupune că ar fi coborât o persoană şi ar fi aruncat cu pietre în autocarul echipei Steaua.

Sursa: www.asport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu