joi, 17 septembrie 2009

Sabau: "Ajax e sub Sahtior!" VEZI echipa probabila a lui Poli!


Fostul stelist, George Ogararu, nu va juca cu Timisoara pentru ca nu a prins lotul de Europa League, insa si-a ajutat echipa cu informatii despre romani. Ioan Ovidiu Sabau nu se teme de forta olandezilor.

Timisorenii au plecat cu ganduri mari spre Amsterdam, acolo unde vor sa repete meciul senzational reusit la Donetk. Sabau va miza pe contraatacul devastator pe care elevii sai l-au realizat aproape perfect in preliminariile pentru Liga Campionilor, cu echipa lui Mircea Lucescu. Antrenorul banatenilor a analizat la sange adversarul si a ajuns la concluzia ca olandezii sunt mai slabi ca Sahtior. Acesta a declarat ca elevii sai pot castiga, asta-seara, de la ora 20.00, in direct la Sport.ro si pe www.sport.ro.

"Daca vom reusi 70% din ce am facut la Sahtior, putem chiar sa castigam. Echipa a aratat atunci ca se poate bate cu un adversar valoros de la egal la egal. Ajax se aseamana cu Sahtior ca stil de jos si posesie dar oamenii lui Lucescu de la Donetk mi se par mai valorosi in atac" a declarat acesta.

La Amsterdam, timisorenii s-au intalnit cu George Ogararu, care nu a prins lotul de Europa a lui Martin Jol. El si-a ajutat insa colegii cu informatii despre romani. "Le-am spus ca Timisoara este o echipa de luat in seama" a spus acesta.

Prima echipa a lui Poli poate arata astfel: Pantilimon - Bonfim, Mera, Nibombe, Artiom Karamyan - Curtean, Bourceanu, Alexa, Stancu - Parks, Bucur.
Sursa: www.sport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu