joi, 24 septembrie 2009

Rezultate surpriza in Cupa Germaniei


Wolfsburg, Hertha Berlin, Bayer Leverkusen şi Hamburg sunt echipele de top care au părăsit, miercuri seara, Cupa Germaniei.

Wolfsburg, campioana en-titre din Bundesliga, a demonstrat că nu poate susţine lupta pe mai multe fronturi şi a părăsit Cupa Germaniei, după ce a fost învinsă, cu 3-2, de FC Koln. Eroul meciului a fost Manasseh Ishiaku, autorul unei duble.

Hamburg a revenit de la 0-2 în disputa cu Osnabruck, însă a pierdut meciul la lovituri de departajare, echipa mai slab cotată impunându-se cu 7-5, după ce, la finalul celor 120 de minute, scorul era egal, 3-3.

Bayer Leverkusen, o altă echipă cu pretenţii din Bundesliga, a fost eliminată din Cupa Germaniei, după ce a pierdut, cu 1-2, meciul cu Kaiserslautern. Sam şi Jendrisek au punctat pentru gazde, iar Gekas a înscris golul de onoare al lui Bayer.

Hertha Berlin, cu Maximilian Nicu integralist, a fost eliminată, la lovituri de departajare, de TSV Munchen. Cele două formaţii erau la egalitate după 120 de minute, 2-2, însă Kacar şi Janker au ratat două dintre loviturile de pedeapsă executate de cei de la Hertha Berlin.

În schimb, Werder Bremen a trecut cu 2-1 de St. Pauli, graţie unui gol marcat de Naldo pe final, iar Eintracht Frankfurt a trecut de Alemannia Aachen cu 6-4, după un meci electrizant.

Sursa: www.asport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu