marți, 29 septembrie 2009

Lectii pentru Gigi, Borcea sau Muresan! Care este reteta profitului la Arsenal!


Arsene Wenger a dezvaluit reteta succesului la Arsenal!

Arsene Wenger a afirmat ca prefera sa nu ofere sume mari de bani pe transferuri, desi clubul a anuntat luni un profit record, informeaza editia online de marti a The Times.

Gruparea engleza a inregistrat un profit de aproximativ 35 de milioane de lire sterline, iar venituri cu 40% mai mult decat in urma cu un an, pana la 313,3 milioane de lire. "Sigur ca sunt incurajat de aceste cifre. Sunt mandru ca lucrez la un club cu o situatie financiara foarte buna. Nu m-as fi simtit bine daca pierdeam bani la finalul sezonului", a spus Wenger.

"Succesul pe teren este cel mai important, dar acesta nu poate sa fie mentinut in cazul in care exista probleme financiare. Stiu ca mi se cere ca echipa sa obtina bani, dar nu este un lucru personal, ci toti trebuie sa lucram pentru acest lucru. Am multi jucatori tineri in lot, care vin din urma, asa ca nu cred ca voi gasi altii mai buni. Daca dupa decembrie avem nevoie de transferuri, o vom face. In cazul in care cumperi un jucator care primeste 15 milioane de lire sterline, nu se poate ca restul sa ramana la doua milioane. Trebuie sa te gandesti la consecinte in cazul in care cumperi un fotbalist foarte scump", a explicat tehnicianul.

Arsenal Londra va intalni marti, pe teren propriu, pe Olympiakos, in Grupa H a Ligii Campionilor.
Sursa: www.sport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu