luni, 21 septembrie 2009

Neagoe, noul antrenor al Craiovei!


Tehnicianul Eugen Neagoe a fost numit, duminica seara, in functia de antrenor principal al echipei Universitatea Craiova, inlocuindu-l pe Daniel Mogosanu.

Neagoe, care a semnat un contract cu Universitatea pana la finalul sezonului, ii va avea ca secunzi pe George Bita si Florin Ispas, italianul Massimo Feraris urmand sa ramana antrenor cu portarii.

Eugen Neagoe a semnat in aceasta vara un contract cu o formatie din liga a doua din Cipru, dar si-a reziliat contractul saptamana trecuta. El va participa, luni, la primul antrenament, iar marti va sta pe banca tehnica la meciul cu echipa Gloria II Bistrita, din 16-imile de finala ale Cupei Romaniei.

Tehnicianul Daniel Mogosanu va ocupa functia de antrenor principal la echipa-satelit a Universitatii, Primavara.

CRISTESCU S-A INTORS LA CRAIOVA!

Fostul jucator al formatiei Universitatea Craiova, Silvian Cristescu, va reveni intr-un post in cadrul conducerii gruparii din Banie, cel mai probabil in functia de vicepresedinte al clubului, dupa numirea noului antrenor al echipei, Eugen Neagoe.

"Da, este adevarat, voi reveni la Universitatea. Mai multe detalii nu pot sa dau momentan. Va trebui sa mai am o discutie cu domnul Mititelu", a spus Cristescu.

Silvian Cristesu a mai ocupat functia de vicepresedinte al clubului Universitatea Craiova in perioada 2005-2007.

Sursa: www.sport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu