joi, 17 septembrie 2009

"Printul" Cristea a pus presiune pe actionari! Ce le-a spus ca sa plece!


Adrian Cristea vrea sa plece de la Dinamo si i-a anuntat pe actionari ca daca nu-i vor da drumul, va pleca de unul singur.


Cancan scrie astazi ca "Printul" Cristea a pus presiune pe actionarii lui Dinamo in ultimele zile, pe care i-a somat sa-l lase sa plece.

Dorit de arabii de la Al Ahli, care sunt dispusi sa il plateasca regeste pe Cristea, dinamovistul ar fi avut un mesaj pentru actionari, sustine Cancan.

"Eu nu mai suport situatia asta. Vreau mai multi bani. Daca nu ma lasati sa plec dupa meciul de la Graz, nu ma mai prezint la antrenamente. Indiferent de riscuri si de ce vor zice ceilalti, vreau sa plec.", le-ar fi transmis acesta actionarilor din Stefan Cel Mare.

CRISTEA ISI IA ADIO DUPA MECIUL CU STURM GRAZ?

Adrian Cristea isi va lua la revedere de la colegii de la Dinamo. Cristea este asteptat sa joace in Europa League cu Sturm Graz ultimul meci in tricoul lui Dinamo, urmand apoi sa plece la echipa lui Ioan Andone, Al-Ahli.

Surse de la Dinamo spun ca mijlocasul va fi imprumutat un an, contra sumei de un million de dolari, urmand ca fotbalistul sa castige 400.000 de dolari in Emiratele Arabe Unite, a scris ieri Click.

S-A IMPACAT CU DENISA NICHIFOR!

Adrian Cristea si fosta lui iubita, Denisa Nichifor, au uitat de neintelegerile din trecut si s-au impacat de dragul fetitei lor, Riana.

Cristea a inceput chiar sa se implice in cresterea micutei, iar pe 10 septembrie a fost prezent la aniversarea acesteia.

“Am organizat acasa o petrecere intima, la care au venit prietenele mele apropiate, dar si Adrian. Am avut tort, prajituri, iar Riana, care a implinit un anisor, a primit multe hainute si jucarii. In parcul unde ne plimbam de obicei, Riana este singurul copil care a mers si a vorbit inainte sa fi implinit un an.

As putea spune chiar ca merge cu viteza si stabilitate, iar cuvintele ei preferate sunt mama si tata. De-abia astept sa o aud cand imi spune mami, te iubesc”, a declarat Denisa in Libertatea.

Sursa: www.sport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu