vineri, 18 septembrie 2009

Lucescu: "Avem echipa de Liga Campionilor!"


Mircea Lucescu a declarat, dupa meciul castigat de Sahtior Donetk, in deplasare, scor 4-1, cu FC Bruges, in prima etapa a grupei J a Ligii Europa, ca echipa sa a fost superioara in jocul de joi atat din punct de vedere fizic, cat si tehnic, informeaza site-ul oficial.

"Meciul de astazi (n.r. -joi), ca si cel precedent, s-a dovedit a fi unul reusit. Primul meci din orice grupa este intotdeauna dificil. Cu toate acestea, echipa a jucat bine, a actionat intr-un mod unit si a reactionat foarte bine pe contraatacuri. Am dominat echipa din Brugge, atat din punct de vedere fizic, cat si tehnic.

A fost o atmosfera apasatoare, iar atmosfera de pe stadion a fost superba. In plus, in acest joc a fost prima experienta cu sase arbitri, chiar daca la un moment dat ar fi trebuit sa obtinen un penalti.

Avem echipa de Liga Campionilor, dar din pacate, de aceasta data nu am reusit sa ajungem in faza grupelor din aceasta competitie.

Acum jucam in Liga Europa si speram ca ne vom califica in runda urmatoare, iar la anul sa luam parte in Liga Campionilor", spune Lucescu.

Echipa antrenata de Mircea Lucescu, Sahtior Donetk, cu fundasul Razvan Rat integralist, a invins, joi, in deplasare, cu scorul de 4-1 (3-0), formatia belgiana FC Bruges, in prima etapa a grupei J a Ligii Europa. Golurile invingatorilor au fost marcate de Gai '12, Willian '19, Srna '34 si Kravcenko '75, in timp ce pentru gazde a inscris Geraerts, in minutul 63.

Sursa: www.sport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu