marți, 29 septembrie 2009

"Explodeaza azi Marica? Stuttgart joaca cu nimeni azi!"


Presa din Germania, scrie azi ca Stuttgart va evolua la Bucuresti impotriva unei formatii necunoscute!

”VfB contra nimeni”, a notat cotidianul Kicker. Sursa citata a adaugat totusi ca gruparea din Stuttgart nu trebuie sa-si subestimeze adversarul: "Dupa startul dezastruos cu Rangers, VfB Stuttgart joaca in Romania sub presiune. E nevoie de curaj pentru o buna performanta. Romanii abia au intrat in fenomenul international, dar VfB a trimis spioni la meciurile inamicului, si nu la unul, ci la trei jocuri. Antrenorul Babbel a avertizat asupra meciului cu necunoscuta Unirea, iar subestimarea adversarului nu e o idee buna, dupa cum spun svabii. Marica ar putea fi titular, mai ales ca joaca impotriva conationalilor sai si are o motivatie in plus".

"Marica in fata unui meci acasa. Va exploda in sfarsit? Stralucirea din ochi il tradeaza. Pentru Marica, meciul cu Urziceni e unul special. Vrea sa demonstreze in sfarsit ce poate in fata compatriotilor sai”, a scris Stuttgarter Nachrichten. In timp ce publicatia Pforzheimer Zeitung a noatat "VfB vrea sa-si faca din nou plinul. Stuttgart trebuie sa castige pentru a anula startul slab din prima etapa”.

Atacantul Ciprian Marica a mentionat ca nu este inca multumit de evolutiile pe care le-a avut pana in prezent la formatia din Bundesliga."Nu sunt multumit de ce am aratat pana acum la Stuttgart. Nu este o ierarhie a atacantilor la VfB Stuttgart, Mario Gomez era numarul unu cand juca aici, acum toti au valori apropiate. Sunt ferm convins ca pot mai mult. Și o voi demonstra", a punctat jucatorul roman.
Unirea Urziceni va intalni formatia VfB Stuttgart, in Grupa G a Ligii Campionilor, marti, de la ora 21.45, pe stadionul Steaua.
Sursa: www.sport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu