duminică, 30 august 2009

Turcii de la Fener: "Steaua, cea mai grea din grupa" Sheriff: "Steaua ne e egala"


Atacantul echipei turce Fenerbahce Istanbul, Semih Senturk, a declarat, duminica, ca cel mai puternic adversar din grupa H a Ligii Europa va fi formatia Steaua Bucuresti, informeaza site-ul oficial al UEFA.

"A fost o tragere buna. Cel mai dificil adversar din grupa va fi Steaua. Twente este si ea o echipa buna din Olanda. Pe Serif o stim din disputele cu Besiktas din Liga Campionilor. Anul trecut am avut un sezon european dezamagitor, vrem sa ne revansam acum sub comanda lui Christoph Daum. Fanii nostri au asteptari mari si vrem sa nu ii dezamagim”" a spus jucatorul turc.

Presedintele Federatiei de Fotbal din Republica Moldova, Pavel Ciobanu, a declarat, duminica, ca Fenerbahce Istanbul este cel mai puternic adversar al echipei Serif Tiraspol din grupa H a Ligii Europa, Steaua si Twente fiind mai slabe decat formatia turca, informeaza site-ul oficial al UEFA.

"Cel mai puternic adversar pentru Serif va fi Fenerbahce, o echipa de renume in arena internationala. Steaua si Twente sunt mai slabe decat Fenerbahce si cu ele e posibil sa jucam de la egal la egal. Oricum, nu exista favorite certe, fiecare are o sansa", a spus Ciobanu.

Portarul Stanislav Namasco a afirmat ca Steaua Bucuresti este un nume celebru in fotbalul european.

"Ar fi fost mai frumos sa jucam cu echipe mari precum Roma sau Bremen, dar si adversarii pe care ni i-au harazit sortii au nume faimoase. Fenerbahce este o echipa foarte puternica, cu jucatori cunoscuti precum Roberto Carlos sau Daniel Guiza. Steaua este un alt nume celebru. Twente a terminat sezonul trecut in Olanda inaintea lui Ajax si PSV. Va fi greu, dar Serif a demonstrat ca este pregatita sa mai faca un pas inainte"
, a precizat Namasco.

Echipa Steaua Bucuresti va juca in grupa H a Ligii Europa, cu formatiile Fenerbahce Istanbul (Turcia), Twente Enschede (Olanda) si Serif Tiraspol (Moldova), conform tragerii la sorti care a avut loc, vineri, la Monte Carlo.
Sursa: www.sport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu