joi, 6 august 2009

Lucescu: "Dispret total pentru o parte a fanilor!"


Fanii Timisoarei au fost ingeri pentru echipa lor si demoni pentru antrenorul Lucescu. As putea sa depun plangere la UEFA, ameninta antrenorul roman al Sahtior-ului!

Am insa un dispret total pentru o alta parte a publicului, care si-a aratat lipsa de civilizatie prin bannere cu injurii la adresa mea si a altor persoane din fotbal. Acei oameni nu sunt suporteri ai fotbalului.

Cred ca Timisoara ar putea fi suspendata, daca bannerele afisate astazi ar ajunge la UEFA. Din respect pentru Sabau si pentru domnul Iancu, noi nu o sa facem nimic in acest sens
", a spus Lucescu.

In timpul meciului, fanii Timisoarei au afisat un banner cu mesajul "In '87 ne-ai retrogradat, sa nu crezi caine ca te-am uitat", cu referire la incidentul din sezonul 1987-1988, dupa un meci Poli Timisoara - Dinamo, din campionat. De asemenea, in repriza a doua, la Peluza Nord a arenei Dan Paltinisanu, au fost afisate mai multe bannere cu mesaje injurioase la adresa mai multor oameni de fotbal, precum Mircea Sandu, Dumitru Dragomir, Florin Prunea, dar si Mircea Lucescu.
Sursa: www.sport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu