luni, 10 august 2009

Dorinel: "Practic s-a inventat autobaza numarul doi!"


Dorinel Munteanu a declarat dupa meciul pe care Otelul l-a terminat la egalitate, scor 0-0, cu Ceahlaul ca practic s-a inventat autobaza numarul doi!


Florin Marin : "Am obtinut un punct pentru moral!"

"Sunt nemultumit de rezultat, am intalnit o echipa care si-a propus sa nu ia gol. Practic s-a inventat autobaza numarul doi. Nu avem insa ceva de reprosat oaspetilor, noua ne-a lipsit clarviziunea in fata portii si luciditatea de a desface mai mult apararea nemtenilor. Sunt nemultumit de jocul a trei-patru fotbalisti din echipa mea. Prin acest semiesec, am anulat victoria din prima etapa, de la Mioveni. Mai avem foarte mult de munca, nu e usor sa construiesti o echipa cu foarte multi jucatori noi", a spus Munteanu.


Antrenorul Florin Marin a declarat ca punctul obtinut de Ceahlaul Piatra Neamt in partida cu Otelul, de la Galati, scor 0-0, este foarte important in primul rand pentru moralul jucatorilor!
"Sunt incantat de rezultat, pentru ca am reusit sa castigam un punct foarte important pe terenul unei echipe puternice. Jucatorii au avut o atitudine buna, ne-am organizat foarte bine in defensiva, ce-i drept, fara a pune prea mari probleme in atac. E un punct important in primul rand pentru moralul jucatorilor", a spus Marin.

Florin Marin a precizat ca ii pare rau pentru disputarea meciului fara spectatori. "Cat despre faptul ca s-a jucat fara spectatori, imi pare foarte rau. Fotbalul fara spectatori nu are farmec, insa trebuie sa ne obisnuim ca si la noi echipele sa respecte regulamentele. La Piatra Neamt s-a investit foarte mult in stadion, bani care puteau fi bagati in jucatori si poate am fi avut o echipa mult mai buna", a mentionat tehnicianul.


Otelul Galati nu a mai reusit o victorie dupa cea din prima etapa si a remizat scor alb cu Ceahlaul acasa. Partida s-a disputat cu portile inchise dupa ce LPF a decis, in urma sesizarii clubului Ceahlaul, ca stadionul galatean nu respecta conditiile necesare de securitate pentru primul esalon.

Mai multi suporteri ai gazdelor s-au declarat extrem de nemultumiti de aceasa situatie si in timpul jocului au afisat un banner pe un bloc din apropierea stadionului pe care scria: "Fara turnicheti si nocturna, avem stadion de comuna”

Live-text:

Min 89: Matei pivoteaza frumos si suteaza de la 20 de metri pe langa poarta
Min 86: Paraschiv dribleaza trei adversari in careul advers, dar nu mai are forta in momentul sutului
Min 86 : Schimbare Ceahlaul: Onciu ii lasa locul lui Ferariu
Min 82: Matei centreaza periculos in fata portii, dar nimeni nu poate impinge balonul in plasa
Min 78: Vinicius centreaza periculos in fata portii, de unde respinge Rapa
Min 76: Tudosa suteaza de la 25 de metri in bratele lui Kolev
Min 75: Matei trimite cu capul putin pe langa poarta. Mingea este deviata in corner

- Final de prima repriza-

Min 44: Giurgiu primeste cartonasul galben
Min 36: Rapa trimite in bratele lui Savu
Min 21: Paraschiv suteaza din careu, retine Savu!
Min 14: Onciu vrea sa-l surprinda pe Kolev: suteaza de la distanta, dar portarul bulgar nu se lasa pacalit
Min 8: Galaiul construieste bine o faza de atac, insa mingea ajunge in aut
Min 5: Axente reia cu capul pe langa poarta

Echipe de start:

Otelul: 12. Kolev, 4. Siminic, 18. Sg. Costin, 31. Jelev, 3. Rapa, 15. Ibeh, 29. Giurgiu, 30. G. Paraschiv, 10. Mojsov, 8. Antal, 9. Axente

Ceahlaul: 22. G. Savu, 2. Burlacu, 24. Alexandru Forminte, 20. Liviu Floricel, 8. Daniel Barna, 15. Ionut Badescu, 6. Vlad Achim, 13. Onciu, 26. Prodan, 7. Eugeniu Cebotaru, 14. Gafita

Sursa: www.sport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu