joi, 6 august 2009

Dani, suspendat o etapa: rateaza Steaua!


Mijlocasul echipei CFR Cluj, Dani, a primit o etapa de suspendare din partea Comisiei de Disciplina a LPF si nu va putea evolua astfel in derby-ul rundei a doua cu Steaua!

Dani a primit pe langa suspendare si o penalitate sportiva de 740 de lei, dupa ce a fost eliminat in jocul din prima etapa cu Unirea Urziceni, scor 2-0.

Astfel, mijlocasul clujenilor devine cel de-al treilea suspendat pentru derby-ul cu Steaua, dupa ce miercuri, Comisia de Disciplina a FRF a luat hotararea sa le acorde lui Culio si Cadu cate doua etape de suspendare dupa incidentele din Supercupa Romaniei.

Partida dintre Steaua si CFR Cluj, din etapa a 2-a a Ligii I, se va disputa duminica, de la ora 20:45. Dupa prima etapa, ambele formatii au cate 3 puncte, dupa ce ardelenii au invins Unirea Urziceni (scor 2-0), in timp ce ros-albastrii au trecut de Ceahlaul Piatra Neamt (scor 2-0).

In alta ordine de idei, tot dupa jocul CFR Cluj-Unirea Urziceni, fotbalistul ialomitenilor, Ricardo Gomes, a primit si el o etapa de suspendare si o amenda de 740 de lei si va lipsi astfel la partida din etapa a doua cu Rapid. Cele doua cluburi au primit si cate o amenda de 910 lei, iar clujenii au primit si un avertisment din cauza comportamentului spectatorilor.

Sursa: www.sport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu