luni, 10 august 2009

Radoi: "Tanase se va impune la Steaua! Nu vreau incidente cu Ungaria!"


Mirel Radoi nu vrea la amicalul cu Ungaria de pe 12 august, ora 21:00, in direct la PRO TV incidentele care au fost la Steaua-Ujpest si crede ca Tanase se va impune la Steaua!


Sper sa nu fie incidente cu Ungaria!

"Nu ar trebui sa fie probleme la meciul cu Ungaria insa se poate orice. Eu sper ca transferul lui Goian sa fie de bun augur. Fiecare trebuie sa demonstreze ca merita sa faca parte din lotul nationalei. E un pas inainte pentru el si sunt convins ca se va impune ca titular", a spus Mirel Radoi la conferinta de presa.

Tanase se va impune la Steaua

"Nu cred ca lui Tanase ii va fi greu sa se impuna la Steaua. E un jucator valoros si e un pas important pentru el. Suntem constienti ca sansele noastre sunt minime, dar daca nu am crede nu am mai veni la convocari. Jucam cu inima deschisa si vom trata toate meciurile cu seriozitate", a spus Radoi.

Marica anunta ca Mutu ca lipsi nationalei!

"Ne asteptam la un meci dificil, toata lumea vrea sa joace cat mai bine la Budapesta pentru a fi in lot si la urmatoarele jocuri ale reprezentativei. Adi Mutu e un jucator foarte important, ne va lipsi, insa avem oameni care vor da totul si vor face tot ce pot pentru a-l inlocui!', a spus Marica.

Avem sanse mici la calificare!

"Situatia mea de la club nu e foarte buna, sint constient de asta, dar am incredere ca lucrurile se vor rezolva. Acum ne concentram pe ceea ce se intimpla la echipa nationala, stim ca avem sanse mici la calificare, dar incercam sa profitam de ele", a declarat Marica la conferinta de presa.
Sursa: www.sport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu