duminică, 30 august 2009

"Cand primeam amenintari de la fani, Ionescu, Tudose sau Onicas erau albi la fata"


Dorin Goian trage un semnal de alarma dupa ce, atat Steaua, cat si Dinamo, sunt obligate sa joace meciuri cu portile inchise in Europa. El povesteste ce a patit cand era la Steaua.

Fostul fundas al Stelei a vorbit inainte de eternul derby cu Dinamo despre atitudinea suporterilor si felul cum incidentele din tribune influenteaza atmosfera de la echipa. Dorin Goian a declarat:

"La cele doua cluburi se intampla ca jucatorii sa primeasca amenintari, sa vina cateva sute de suporteri si sa spuna cadaca nu invingeti in urmatorul meci, nu mai iesiti din casa! . Pentru mine nu era o problema, dar aveam
pe linga noi copii ca Andrei Ionescu, Tudose sau Onicas, care erau albi la fata", a spus Goian, informeaza Gazeta Sporturilor.

Goian mai spune ca Dinamo nu are sanse in Ghencea si explica de ce "cainii" au ratat titlul anul trecut. Au o obsesie mare si pacatoasa: Grupele Ligii.

"Daca Dinamo se va bate la titlu? E o echipa care va fi implicata mereu intr-o astfel de batalie, insa va avea o mare problema in fata Stelei. Toti cei de acolo au, spre deosebire de Steaua, o mare obsesie: Champions League. Din acest motiv n-au castigat anul trecut campionatul si au clacat pe final", a mai spus Goe, informeaza sursa citata.

Sursa: www.sport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu