duminică, 12 iulie 2009

Vlad Munteanu si Sergiu Radu, pusi pe liber de Wolfsburg


Romanii Vlad Munteanu si Sergiu Radu au fost anuntati ca nu vor face parte din lotul lui VfL Wolfsburg pentru noul sezon si au fost trimisi la echipa a doua a clubului pana cand situatia lor se va rezolva.

Munteanu a fost imprumutat in editia trecuta de campionat la Arminia Biefeld, in timp ce Sergiu Radu a evoluat pentru FC Koln, iar in aceasta vara au revenit cu gandul ca vor juca cu Wolfsburg in grupele Ligii Campionilor.

Desi au fost folositi in cateva meciuri amicale, cei doi au fost anuntati la finalul antrenamentului de luni ca nu mai fac parte din lotul primei echipei si ca se vor antrena cu "satelitul" pana cand conducerea va gasi o solutie in privinta lor.

Nemtii incearca sa ii rezilieze contractul lui Sergiu Radu, care primeste peste un milion de euro anual, insa acesta nici nu vrea sa auda si prefera sa fie imprumutat la o formatie mult mai slaba cotata sau chiar sa evolueze in Regionalliga.

Se pare ca in cele din urma, ambii vor fi transferati din nou, sub forma de imprumut, la alte grupari, asa cum s-a intamplat si in sezonul trecut.

Sursa: www.asport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu