sâmbătă, 25 iulie 2009

M. Lucescu s-a impacat cu Guardiola: "Ibra va marca 25-30 de goluri pentru Barca!"


Mircea Lucescu s-a impacat si cu Pep Guardiola dupa ce presedintele Barcelonei Joan Laporta l-a vizitat saptamana trecuta la spital si spune ca a uitat scandalul de toamna trecuta din Liga Campionilor cu detinatoarea trofeului! Vezi mesajul lui Lucescu pentru Barcelona.


Mircea Lucescu a povestit in presa spaniola despre ce a discutat cu presedintele Barcelonei, Joan Laporta, care l-a vizitat saptamana trecuta la spital dar si despre soarta lui Samuel Eto'o la Inter si sosirea lui Zlatan Ibrahimovic pe Nou Camp!

Chygrynskiy, transfer de senzatie pentru Barcelona!

Mircea Lucescu si-a laudat inca o data jucatorul - Chygrynskiy - pentru care presedintele campioanei din Spania s-a prezentat personal in Ucraina pentru a-l convinge pe antrenorul lui Sahtior sa-l lase la Barcelona: "Il inteleg pe jucator! A venit si m-a rugat sa-l las sa plece la Barcelona. Si mie mi s-a intamplat pe cand eram in Romania. Ce fotbalist nu si-ar dori sa ajunga la Barcelona? Cu el Barcelona ar face un transfer de senzatie" a spus Lucescu.

" Chygrynskiy este pentru mine cel mai bun fundas din Europa. Este mai tare decat Vidic de la Manchester. E inalt, puternic si foarte tehnic si e jucator de nationala.Pentru noi ar fi dificil sa-l pierdem pentru ca vrem sa ne calificam din nou in grupele Champions League", a mai spus Lucescu.

Eto'o nu va mai marca atat de mult in Italia!

Antrenorul lui Sahtior a vorbit si despre viitorul lui Samuel Eto'o in Italia: "In Italia se joaca un alt tip de fotbal. Ii va fi greu lui Eto'o sa marcheze acolo atatea goluri cat a dat in Spania. Echipele se apara mai bine si se anuleaza reciproc. El este obisnuit sa joace un fotbal colectiv, ofensiv si nu-i va fi usor in Italia".

Ibra va marca 25-30 de goluri pe nou Camp!

In schimb Lucescu a anuntat un viitor stralucit pentru Ibrahimovic la Barcelona: "Ibrahimovic se va adapta repede la Barcelona. Este un jucator cu o mare calitate si sunt convins ca va marca 25-30 de goluri pentru echipa lui Guardiola".

S-a impacat si cu Pep Guardiola!

Lucescu a vorbit si despre infruntarea cu Guardiola din SuperCupa Europei: "Nu vreau sa ma razbun pentru ce s-a intamplat in Champions League. Ce s-a intamplat s-a intamplat. A fost greseala individuala a unui jucator tanar si lipsit de experienta care nu stia ce sa faca pe teren. Nu a fost greseala Barcelonei. Nu am nicio problema. Sunt in relatii bune si cu Barcelona si cu Guardiola".

La meciul din octombrie 2008 din Ucraina cu Barcelona, pierdut cu 2-1, Lucescu si-a iesit din minti. Golul lui Messi din ultimul minut a venit dupa o faza controversata si indelung contestata de Mircea Lucescu. La sfarsitul meciului, Pep Guardiola a venit sa-i ceara scuze romanului, insa acesta a refuzat categoric sa dea mana cu spaniolul.

"Nu am mai trait asa ceva in viata mea. Este o rusine ceea ce a facut Barcelona. Si pentru UEFA care apara principiile fair-play-ului… Sunt uimit… Am vazut cu totii ce s-a intamplat dupa ce mingea a iesit in aut. Jucatorii nostri s-au oprit unde erau. Portarul nostru a gresit din cauza lipsei de experienta" a spus atunci Lucescu.

Sursa: www.sport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu