sâmbătă, 11 iulie 2009

Mutu, socat: "Bonetti chiar antreneaza pe Dinamo?"


Dinamo nu scapa de cosmarul Marseille - a mancat bataie in primul amical tare, cu acelasi scor cu care a ratat primavara europeana acum 4 ani: 2-1. Borcea n-a putut sta departe de Dinamo mai mult de o luna si nu s-a suparat ca noul Dinamo al lui Bonetti a fost invins. "Bonetti? Cine e?", se intreaba Mutu din America!

Adi Mutu isi petrece vacanta la Miami si a pierdut legatura cu Romania si Liga I. "Briliantului" nu i-a venit sa creada ca Dinamo este antrenata de un necunoscut.

"Nu-mi dau seama de ce a pierdut Dinamo titlul. E problema lor interna si sper sa o rezolve pe viitor." a spus Mutu in Fanatik, dupa care a ramas socat de numele noului antrenor din Stefan cel Mare. "Noul antrenor al lui Dinamo e italian? Cine e? Bonetti? Sincer, nu am auzit de el. Chiar e antrenor la Dinamo? In fine. Nu vreau acum sa iau exemplul altora si sa-mi dau cu parerea fara sa-l cunosc. Eu zic sa il lasam sa isi faca treaba si sa nu judecam inainte. Omul vine clar cu o alta mentalitate si are nevoie de timp sa isi puna ideile in practica. Ar putea face treaba la Dinamo." a mai spus Mutu.

Cat despre catsigatiarea Ligii I, Mutu a spus: "Vreau sa ii felicit pe cei de la Urziceni pentru performanta incredibila. Aproape nimeni nu credea ca Urizceniul poate lua campionatul, cred ca nici ei, cei de acolo..."

Sursa: www.sport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu