vineri, 17 iulie 2009

Manchester City l-a transferat pe Carlos Tevez


Atacantul argentinian Carlos Tevez, care nu a mai intrat în planurile antrenorului echipei de fotbal Manchester United, Sir Alex Ferguson, pentru viitorul sezon, se va transfera la rivala "diavolilor roşii", Manchester City, anunţă presa britanică.

Jucătorul este aşteaptat să revină din Argentina, având deja programată vizita medicală, pentru a putea pleca miercuri, împreună cu noii săi colegi de la Manchester City, într-un turneu de pregătire în Africa de Sud.

Tevez, ale cărui drepturi sportive sunt deţinute de compania MSI a omului de afaceri Kia Joorabchian, va încasa un salariu săptămânal de 150.000 de lire sterline la noua sa echipă, cu care va semna un contract pe cinci ani, scrie cotidianul "Daily Mail", adăugând că City va plăti 25 milioane lire sterline în schimbul jucătorului sud-american.

Conducătorii lui Manchester City speră să mai dea zilele acestea încă o lovitură pe piaţa transferurilor, prin aducerea fundaşului englez John Terry, căpitanul echipei Chelsea Londra, care şi-a expirmat dorinţa de a negocia cu "Sky Blues".
Sursa: www.asport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu