vineri, 17 iulie 2009

Sabau: "Lucescu sa ma lase si pe mine sa fac performanta!"


Antrenorul Timisoarei nu crede ca echipa sa este victima sigura cu Sahtior in Liga Campionilor!


"Avem si noi atuurile noastre. Nu trebuie sa ne consideram victime clare. Trebuie sa lucrez la psihicul jucatorilor pentru ca avem sansa noastra. Pentru ei nu inseamna mare lucru, poate vor veni relaxati. Noi trebuie sa credem in sansa nostra. Asa voi incerca sa pregatesc echipa. Poate sa fie un avantaj ca returul se joaca la Timisoara! Faptul ca este sustinuta echipa acolo e bine! Ii urez sanatatea lui Mircea Lucescu si in rest sa ma lase si pe mine sa fac performanta " a spus Ioan Ovidiu Sabau la Sport.ro

Seful de la Liga a comentat si el la Sport.ro tragerea Timisoarei: "Timisoara a cazut bine. Daca ii bat, ca la fotbal se intampla orice, atunci este si mai bine pentru ca au eliminat detinatoarea Cupei UEFA!" a spus Dragomir la Sport.ro.

Vicecampioana Ligii I, FC Timisoara, va intalni formatia pregatita de Mircea Lucescu, Sahtior Donetk, in turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Turul este programat pe data de 28/29 iulie, la Donetk, iar returul va avea loc pe 4/5 august, la Timisoara.

Sursa: www.sport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu