sâmbătă, 11 iulie 2009

Inter l-a transferat pe Kerlon de la Chievo Verona


Mijlocaşul ofensiv brazilian Kerlon Moura Souza a semnat un contract pe trei ani cu echipa de fotbal Inter Milano, campioana en titre a Italiei, a anunţat gruparea "nerazzurra" pe site-ul său oficial.

Kerlon, în vârstă de 21 ani, a evoluat în sezonul trecut la o altă grupare din Peninsulă, Chievo Verona, pentru care a marcat două goluri în patru partide disputate.

Poreclit "Foquinha", pentru modul inedit în care reuşeşte să-şi depăşească adversarii, jonglând mingea cu capul precum o focă, Kerlon a fost cel mai bun jucător şi totodată golgheterul Campionatului sud-american Under 17 din anul 2005, desfăşurată în Venezuela.

O gravă leziune la glezna stângă l-a ţinut, însă, departe de gazon aproximativ şase luni, iar tocmai când reuşise să revină la cel mai înalt nivel, în martie 2007, a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat anterior al genunchiului drept, având nevoie de încă o jumătate de an pentru recuperare.

Ghinioanele brazilianului nu s-au oprit aici, fotbalistul suferind o nouă leziune, la genunchiul stâng, în timpul unui meci din Cupa Libertadores, disputat cu fosta sa echipă, Cruzeiro. Kerlon a fost operat în Italia şi, după recuperare, a semnat un contract cu Chievo Verona, în august 2008.
Sursa: www.asport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu