duminică, 12 iulie 2009

Bergodi s-a decis: "Noii veniti nu vor fi titulari cu Ujpest"


Bergodi nu este afectat dupa egalul Stelei in meciul de prezentare, contra lui Genclerbirligi. Italianul transmite si un mesaj conducerii: "Vreau intariri"


BERGODI CERE INTARIRI
"Nu sunt ingrijorat! Am lucrat mult in perioada de pregatire si inca nu am apucat sa punem in practica tot ce am acumulat. Echipa nu are inca prospetime, dar mai sunt cateva zile pana la meciul cu Ujpest si sper sa punem pana atunci totul la punct. S-au facut mai multe antrenamnete in acest sens, chiar si in ziua jocului, am facut un antrenament cu baietii"

"Jucatorii noi veniti nu sunt pusi la punct cu pregatirea fizica. Nu cred ca ma voi putea baza pe ei din primul minut in meciul cu Ujpest. Sunt jucatori cu calitati, dar pentru aceasta partida trebuie sa ma bazez pe fotbalistii care sunt suta la suta apti din punct de vedere fizic"

"Conducerea stie foarte bine ca lotul trebuie completat si sper sa se concretizeze negocierile cu fotbalistii pe care ii are in vizor. Se stie care sunt posturile care trebuie completate", a spus Cristiano Bergodi.

GIGI: PRIMUL 11 NU E CONTURAT
Gigi Becali nu s-a suparat prea tare pentru amicalul terminat la egalitate de Steaua, 0-0 cu turcii de la Genclerbirligi. "In meciurile oficiale se joaca cu alta daruire", spune patronul Stelei.

"In meciurile oficiale se joaca cu alta daruire. Primul 11 nu e inca conturat. Nu e cel de azi. Cred ca vor fi mici retusuri. Bergodi e incantat de Onicas. E posibil sa-l vedem pe Onicas, in locul lui Bicfalvi. Cred ca Toja va ramane fixat, in centru, ca acolo a jucat si in pregatire cu el.

Ochirosii centreaza bine pe stanga, a alergat bine, dar nu poti sa spui ceva sigur dupa un meci amical. La portar, in schimb, cu cine incepi, ala e titular, deci cred ca va fi Tatarusanu. E tanar, e bun, e inalt, am dat bani multi pe el si cred ca e mai valoros", a spus Becali, la gsptv.

Sursa: www.sport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu